SVEA RESTAURANG& BAR
Lunchmeny vecka 46
Lunch serveras vardagar mellan 11.00–14.30. I lunchen ingår en stor salladsbuffé, hembakat bröd, smör, dressing, dryck och kaffe/te.
Dagens inkl.dryck 110: - (stor läsk 5kr extra)
Dagens avhämtning inkl. dryck 105: -
Måndag:
1.Fläsknoisette klft potatis bearnaisesås.
2. Gyros tallrik.
3. Friterad Rödspätta med kokt potatis, remouladsås, räkor.
Tisdag:
1.Hamburgare ( tomat, lök, gurka, ost, bacon, dressing) pommes.
2.Gyros tallrik.
3. .Friterad Rödspätta med kokt potatis, remouladsås, räkor.
Onsdag:
1.Skinksnitzel stekt potatis brunsås ärter citron.
.2.Stekt falukorv stekt potatis.
3.Friterad rödspätta med kokt potatis, remouladsås, räkor.
Torsdag:
1.Mexikansk kyckling Gryta ( tomat, chili, purjölök, mays) ris.
2. Ärtsoppa med fläsk pannkakor sylt Grädde.
3. Friterad rödspätta med kokt potatis, remouladsås, räkor.
Fredag
1.Helstekt fläskfile Tryffelsås purjölökspotatis.
2. Lunda knake potatismos senap.
3. Friterad rödspätta med kokt potatis, remouladsås, räkor.
Veckans alternativ:
Gyros-/Kycklingkebabtallrik med pommes 120:-
Gyros-/Kycklingkebabrulle 115:-
Kycklingfilé med pommes, bearnaisesås och lökringar. 130:-
Hemgjord fläskschnitzel med pommes och rödvinssås. 130:-
Friterad spätta med räkor, pommes och remouladsås. 130:-
Vill du ha lunchmenyn faxad eller mejlad till er, kontakta oss pårestaurangsvea@hotmail.comTelefonnummer: 040 - 40 23 44